Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

WifilampKoning.nl is niet alleen specialist op het gebied van slimme verlichting van vooral het merk Milight, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs. Zowel consumenten als bedrijven zijn bij WifilampKoning.nl aan het juiste adres voor goede producten tegen een scherpe prijs. In het brede assortiment vindt de consument alle mogelijke slimme verlichting aan met de daarbij behorende accessoires. Bij specifieke wensen bieden zij zelfs maatwerk aan.

Koning in Prijs
Waar op diverse andere plaatsen buitenverlichting worden aangeboden voor veel hogere prijzen, gaat WifilampKoning.nl mee met dalende prijs van LED verlichting in het algemeen en dus ook die van Solar tuinverlichting specifiek. Daarnaast letten zij scherp op de prijzen van diverse andere kwaliteitsshops waardoor zij de klant de beste prijs- en kwaliteitsverhouding kunnen bieden en garanderen.

Koning in Kwaliteit
Hoe belangrijk de prijs ook is, dit mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Alle producten van WifilampKoning.nl zijn voorzien van het CE en RoHS keurmerk. Daarnaast testen zij de producten zoveel mogelijk voordat zij ze naar de klant verzenden. WifilampKoning.nl importeert de producten rechtstreeks uit China van diverse fabrikanten waarmee ze al lang samenwerken. Dit zorgt voor een stabiele kwaliteit. WifilampKoning.nl richt zich specifiek op led verlichting en alle bijbehorende accessoires waardoor ze zich met een gerust hart een specialist durven te noemen. Hierbij worden ze niet afgeleid door andere producten en gaat alle aandacht uit naar het leveren van goede producten en het voeren van een uitgekiend assortiment.

Koning in Service
Hoe goed de kwaliteit ook is, hoe scherp de prijzen ook zijn, uiteindelijk is de service hetgeen waarmee WifilampKoning.nl klanten zal blijven verbazen. Dit begint bij het eerste bezoek aan de website en eindigt… nooit! Elke klant, elke bestelling is voor WifilampKoning.nl even belangrijk. Zij proberen de klanten altijd van de juiste informatie te voorzien en een passend advies te geven. Het retourbeleid van WifilampKoning.nl is eenvoudig en de garantievoorwaarden zijn uitstekend. LedKoning streeft naar 100% klanttevredenheid.

USP’s
• Voor 23:45 uur besteld, de volgende dag in huis;
• Hoge kwaliteit led verlichting, 2 jaar garantie;
• Gratis verzending vanaf € 20,- (NL en BE);
• Klantbeoordeling van 9,2 (12.000 reviews);
• Alles uit eigen voorraad geleverd;
• Gratis retourneren.

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.