Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Wat maakt aanbiedingen-kortingen.nl uniek? Onze redactie is gestart in het najaar van 2022 en heeft ervaring opgedaan bij diverse andere websites in het verleden. Samen hebben we meer dan 15 jaar ervaring en delen we content vanuit passie voor winkelen en het vinden van de beste deals. We delen alleen de merken waarmee we zelf een goede ervaring hebben opgedaan. In onze blog delen we tips op het gebied van geld besparen, mode, beauty, elektronica en eten en drinken. Dagelijks werken we hard aan de groei van ons platform. Suggesties en tips zijn altijd welkom.

Is deze website gratis? Ja. Alles op aanbiedingen-kortingen.nl is gratis en voor iedereen toegankelijk om te bekijken en dat willen we graag zo houden. Je hebt geen account nodig om op onze website te kijken. Mocht je op de hoogte willen worden gehouden dan kun je je altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Kan ik contact opnemen met aanbiedingen-kortingen over mijn aankopen? Nee, dit is niet mogelijk. Je koopt rechtstreeks bij de betreffende winkel of webshop. Wij verkopen zelf geen producten of diensten. Je kunt het beste contact opnemen bij de winkel of webshop waar je het product hebt aangekocht.

Kan ik mijn (web)winkel hier op aanbiedingen-kortingen.nl aanmelden? Ja dit is mogelijk, we zijn altijd op zoek naar goede winkels en webshops. We werken met al onze partners samen via verschillende affiliate netwerken. Stuur ons een e-mail via info@aanbiedingen-kortingen.nl om dit in gang te zetten.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via info@aanbiedingen-kortingen.nl en onze redactie zal binnen drie werkdagen contact opnemen.

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.