Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Informatie over Plus Supermarkt

Bij PLUS supermarkt begrijpen we dat de winkelervaring over meer gaat dan alleen het kopen van voedsel. Het gaat om het vinden van de beste producten die voldoen aan de behoeften van onze klanten, tegen de best mogelijke prijzen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van levensmiddelen, van verse producten tot diepvriesproducten en basisproducten voor de voorraadkast, allemaal tegen concurrerende prijzen.

PLUS supermarkt biedt een breed scala aan producten, waaronder voedsel, drank, schoonmaakartikelen, huishoudelijke artikelen, kleding, persoonlijke verzorgingsproducten en nog veel meer. Als je boodschappen doet bij PLUS supermarkt, kun je profiteren van tal van voordelen. Allereerst hebben ze een grote selectie aan producten, waaronder vers voedsel, waardoor je altijd kunt genieten van de lekkerste maaltijden. Verder kun je genieten van dagelijks wisselende aanbiedingen, waardoor je het meeste uit je geld kunt halen. Daarnaast zijn de winkels altijd verzorgd en schoon, waardoor je in een nette omgeving boodschappen kunt doen. Deze supermarkt staat ook bekend om haar uitstekende klantenservice. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en staan altijd klaar om je te helpen bij al je vragen. Bovendien hebben ze ook een uitgebreid assortiment aan producten, waardoor je altijd iets vindt dat bij je past. Daarnaast kun je ook kiezen voor een leuke korting als je je aanmeldt voor hun klantenkaart. Al met al is PLUS supermarkt een uitstekende plek om je boodschappen te doen. Ze hebben een grote selectie aan producten, voordelige prijzen, een nette winkelomgeving en een uitstekende klantenservice. Bovendien kun je profiteren van tal van aanbiedingen, waardoor je de beste waarde krijgt voor je geld.

PLUS is met circa 270 supermarkten en een uitgebreide webshop een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 250 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen.

Bekijk snel via onderstaande banner welk voordeel er op jou wacht bij PLUS!

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.