Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Er zijn vele redenen waarom vrouwen graag lingerie dragen. Voor sommigen is het een manier om zich sexy en zelfverzekerd te voelen. Voor anderen is het een manier om zich vrouwelijk en mooi te voelen. En voor sommigen is het gewoon een manier om zich comfortabel te voelen. Wat de reden ook is, het lijdt geen twijfel dat lingerie een van de populairste kledingstukken voor vrouwen is. Veel vrouwen zeggen zelfs dat ze zich zelfverzekerder en sexy voelen als ze lingerie dragen.

We kennen allemaal dat gevoel. Je staat voor je kast, kijkt naar je verzameling lingerie en denkt: “Ik heb niets om aan te trekken!” Ook al heb je vorige week net die nieuwe beha en dat leuke slipje gekocht. Klinkt dat bekend?

Volgens een onderzoek van het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller bezit de gemiddelde Nederlandse vrouw 19 stuks lingerie, maar draagt er slechts 6 regelmatig. Dat betekent dat er 13 lingeriestukken in de kast liggen te verstoffen. Hoeveel geven we eigenlijk uit aan lingerie? En is het dat waard? De gemiddelde Nederlandse vrouw geeft 41 euro uit aan een beha en 26 euro aan een slipje. Dat is in totaal 67 euro per persoon. Maar als je erover nadenkt, is dat eigenlijk niet zoveel. Zeker als je bedenkt hoe vaak je lingerie draagt. Een beha van goede kwaliteit gaat tot 6 maanden mee, en een slipje nog langer. In het grote geheel is lingerie dus een goede investering. Natuurlijk kun je ook goedkopere lingerie kopen. Maar, zoals we allemaal weten, krijg je waar je voor betaalt. Goedkope lingerie is vaak gemaakt van materialen van mindere kwaliteit, waardoor het minder lang meegaat. En, laten we eerlijk zijn, het is gewoon niet zo comfortabel of flatterend als lingerie van hogere kwaliteit. Dus als je de volgende keer het gevoel hebt dat je niets hebt om aan te trekken, kijk dan eens naar je lingeriecollectie. De kans is groot dat je alles hebt wat je nodig hebt om je zelfverzekerd en sexy te voelen. En als dat niet het geval is, is een beetje lingerie shoppen misschien op zijn plaats. Bekijk snel de aanbiedingen hier bij aanbiedingen-kortingen.nl

Wat zijn de populairste lingerie artikelen in Nederland?

Bh’s zijn het populairst, gevolgd door slipjes, nachtkleding en kousen. Bij beha’s is de push-up beha het populairst, gevolgd door de balconette en de plunge beha. De populairste slips zijn strings, gevolgd door boyshorts en Braziliaans uitgesneden slips. Wat nachtkleding betreft, zijn chemises en babydolls het populairst. En wat kousen betreft, zijn netkousen de duidelijke favoriet.

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.