Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Welkom bij aanbiedingen-kortingen.nl, de ultieme bestemming voor het vinden van de beste deals voor Lidl supermarkt aanbiedingen! Met trots delen we met jou onze selectie van de beste aanbiedingen die we bij Lidl hebben gevonden. Van verse groenten en fruit tot heerlijke vleeswaren en zuivel, Lidl heeft voor elk wat wils. Ze staan bekend om hun lage prijzen en geweldige kwaliteit, en daarom zijn we zo enthousiast om de aanbiedingen die we bij hun winkels hebben gevonden met je te delen.

Over Lidl

Lidl is een populaire supermarktketen met vestigingen in verschillende landen over de hele wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en wekelijkse aanbiedingen, die klanten in staat stellen om geld te besparen op hun dagelijkse boodschappen.

Welke aanbiedingen heeft Lidl?

Een van de populairste aanbiedingen bij Lidl zijn de wekelijkse aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn beschikbaar in de winkels en online, en bieden klanten de mogelijkheid om producten te kopen tegen aanzienlijk lagere prijzen dan normaal. Deze aanbiedingen zijn vaak gericht op seizoensgebonden producten, zoals groenten en fruit, en kunnen ook aanbiedingen bevatten voor huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorging en elektronica.

Aanbiedingen Lidl

Naast de wekelijkse aanbiedingen, biedt Lidl ook regelmatig tijdelijke aanbiedingen aan. Deze aanbiedingen zijn vaak gericht op specifieke productcategorieën, zoals vlees, kaas of wijn, en kunnen kortingsbonnen of 1-plus-1 gratis aanbiedingen bevatten. Deze aanbiedingen zijn vaak beschikbaar voor een beperkte tijd, dus het is belangrijk om snel te handelen als je geïnteresseerd bent in een specifiek product.

Welke merken verkoopt Lidl?

Lidl verkoopt een breed scala aan producten van verschillende merken. Ze hebben een mix van bekende merken en eigen merkproducten, zoals Crivit, Silvercrest, Lupilu, en Parkview. Lidl verkoopt ook producten van bekende merken zoals Coca-Cola, Nestle, Unilever en Mars, evenals producten van lokale leveranciers, afhankelijk van de locatie van de winkel. Lidl is ook bekend om het verkopen van wijn en bier van verschillende merken, waaronder eigen merken. Eigen merken van Lidl zijn vaak prijstechnisch aantrekkelijker dan de bekende merken.

Eigen merken van Lidl

Lidl heeft een aantal eigen merken die zij in hun winkels verkopen. Lidl heeft een groot aantal eigen merken. Hieronder 10 voorbeelden van de eigen merken van Lidl:

 1. Crivit – Dit is Lidl’s eigen merk voor sport- en outdoorproducten.
 2. Silvercrest – Dit is Lidl’s eigen merk voor huishoudelijke apparaten en elektronica.
 3. Lupilu – Dit is Lidl’s eigen merk voor babyproducten, zoals luiers en voeding.
 4. Parkview – Dit is Lidl’s eigen merk voor vlees- en delicatessenproducten.
 5. Preferred Selection – Dit is Lidl’s eigen merk voor premium voedingsmiddelen en delicatessen.
 6. Cien – Dit is Lidl’s eigen merk voor persoonlijke verzorging en verzorgingsproducten.
 7. Everyday – Dit is Lidl’s eigen merk voor dagelijkse producten, zoals voedingsmiddelen en huishoudelijke producten.
 8. Pemar – Dit is Lidl’s eigen merk voor wijn en bier.
 9. Naturello – Dit is Lidl’s eigen merk voor biologische producten.
 10. Esmara – Kleding en mode accessoires.

Welke A-merken verkoopt Lidl?

Lidl Nederland verkoopt een breed scala aan producten van bekende A-merken, afhankelijk van de productcategorie. Hieronder een lijst met een aantal voorbeelden van bekende A-merken die Lidl Nederland verkoopt:

 1. Coca-Cola – Frisdrank
 2. Nestle – Voeding en snacks
 3. Unilever – Huishoudelijke producten, persoonlijke verzorging en voeding
 4. Mars – Snacks en chocolade
 5. Heineken – Bier
 6. Philips – Elektronica
 7. Samsung – Elektronica
 8. Procter & Gamble – Huishoudelijke producten en persoonlijke verzorging
 9. Varta – Batterijen
 10. Ariel – Wasmiddelen

Houd er rekening mee dat dit slechts een selectie is van de merken die Lidl Nederland verkoopt, de beschikbaarheid van de merken en producten kan variëren per winkel. Lidl Nederland heeft ook eigen merken die vaak prijstechnisch aantrekkelijker zijn dan de bekende merken.

Sport Banners
Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.