Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Welke acties, kortingen heeft Hema op dit moment? Klik op de banner hiernaast om jouw aanbieding te bekijken.

Over Hema

Hema is een Nederlandse retailer die een breed assortiment producten aanbiedt, waaronder voeding, huishoudelijke artikelen en kleding. Het bedrijf werd opgericht in 1926 en is sindsdien uitgebreid met winkels in Nederland en België, maar ook in enkele andere landen. Hema staat bekend om haar betaalbare prijzen en focus op klantenservice.Aanbiedingen Hema

Wat voor soort producten heeft Hema in de aanbieding? Hema heeft een verscheidenheid aan producten te koop, waaronder dames kleding, heren kleding, kinderkleding, baby kleding, schoenen, accessoires en huishoudelijke artikelen. Hema heeft ook haar eigen merk. Bestel eenvoudig online en laat je bestelling thuisbezorgen of haal het gratis op bij je woonplaats. 

Welke aanbiedingen heeft Hema?

HEMA heeft vaak goede kortingscodes beschikbaar waar je veel geld mee kunt besparen. We zullen deze deals zoveel mogelijk delen hier bij aanbiedingen-kortingen.nl

Welke merken heeft Hema?

Hema is niet alleen een winkel of warenhuis maar is één van de meest bekende merken in Nederland! Vroeger had Hema deze huismerken: Frany, Hemax en Hemaxop, Miss Helen, Josselyne, Reactor, Inoxal, Roland en Marjolein. B.A.E.

B.A.E. is HEMA’s jongste en het enige nog bestaande huismerk. B.A.E. is een make-up merk voor jonge meiden en werd in 2019 gelanceerd. De letters staan voor: Before Anything Else: het is letterlijk het allereerste wat je ’s ochtends opdoet voordat je de deur uitgaat. Daarnaast staat B.A.E. voor jouw beste vriend of vriendin, degene die op de eerste plek staat. De boodschap is: wie je ook bent, wat je ook doet, met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf. De producten van B.A.E. zijn betaalbaar, vegan en ontwikkeld met het oog op een duurzame toekomst.

Hoeveel winkels heeft Hema?

De winkelketen heeft bijna 800 vestigingen in negen landen, op twee continenten. Ze verkopen producten op het gebied van Mode, studie, wonen, voeding, fotoservice en andere.

Rookworst Hema

Een van de meest bekende producten is de rookworst van Hema. Er is zelfs een liedje over gemaakt.

Wat is de afkorting van HEMA?

Afbeeldingsresultaat voor hema

Op 4 november 1926 opende in de Kalverstraat de eerste vestiging van de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, oftewel HEMA, haar deuren.

Wat is de grootste HEMA?

De grootste Hema (3111 vierkante meter vloeroppervlak) staat in Groningen.

Wat maakt HEMA bijzonder?

HEMA laat veel producten speciaal voor de eigen winkels maken en plaatst met trots het HEMA logo op de producten. De winkel is bekend vanwege de heerlijk geurende en lekker smakende rookworst en ook vanwege de leuke en niet te dure babykleertjes. De slogan die bij het bedrijf hoort is: Echt HEMA.

Waar komt de kleding van de HEMA vandaan?

HEMA hecht veel waarde aan transparantie en eist van al haar leveranciers openheid over waar producten geproduceerd worden. De belangrijkste landen waar HEMA haar textiel en hardwaren laat produceren zijn China, Bangladesh en Turkije. Alle food producten komen hoofdzakelijk uit Europa.

Hoeveel producten heeft HEMA?

HEMA heeft circa 32.000 eigentijds producten en diensten. HEMA is van oorsprong een Hollands bedrijf opgericht door Leo Meyer en Arthur Isaac.

Heeft de HEMA op zondag vers gebak?

Online gebak bestellen en afhalen kan bij een van de ruim 300 HEMA winkels met een gebakafdeling. En in een klein aantal winkels kun je zelfs afhalen op zondag. Je plaatst je bestelling maximaal 14 en minimaal 2 dagen van tevoren en geeft zelf aan op welke datum je het gebak komt ophalen.

Heeft HEMA vegan gebak?

Afbeeldingsresultaat

De appelkruimeltaart is nu ook in een vegan variant verkrijgbaar! Deze vegan appelkruimeltaart bestaat uit een lekkere appeltaartdeeg gevuld met een frisse appelvulling van verse appels en rozijnen en bevat geen dierlijke ingrediënten. Daarnaast is de appelkruimeltaart gedecoreerd met knapperige kruimels.

Wanneer hema handdoeken actie?

Regelmatig hebben ze acties op het gebied van ‘hotelkwaliteit handdoeken.

Zijn Hema pannen goed?

Op zoek naar pannen? Bij HEMA heb je ruime keuze uit pannen. Allemaal van goede kwaliteit. Bij HEMA hebben ze goedkope pannen van goede kwaliteit in allerlei soorten en maten. Zo hebben we grote en kleine pannen, kookpannen, wokpannen, steelpannen en koekenpannen. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen, zoals pannen geschikt voor inductie en gietijzeren pannen. Het is maar net welke soort je zoekt.

Wie zijn de concurrenten van de HEMA?

HEMA ondervindt bij deze groepen concurrentie van met name Action, Xenos, Leen Bakker en Kwantum. De warenhuisketen heeft onder de groep Modale Koopgezinnen echter een sterkere positie en krijgt samen met IKEA een sterke voorkeur van de groep Kind en Carrière.

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.