Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Is je GSM scherm kapot gegaan? Wil je deze voordelig laten repareren? Check dan GSM Scherm Kapot. Of je kunt op deze website natuurlijk ook gewoon een nieuwe telefoon kopen of een mooi nieuw telefoon hoesje! Ze verkopen ook losse iphone, ipad en samsung onderdelen.

De smartphone- en tablet is niet meer weg te denken uit het prive- en zakelijk leven. En een dag zonder smartphone is echt een gemis voor de meeste van ons. Maar meestal is de reparatie onbetaalbaar, en wij vinden dat dit anders kan.

Over gsmschermkapot.nl

Zij zorgen ervoor dat je (in de meeste gevallen) kunt wachten op de reparatie en weer optimaal gebruik kunt maken van je toestel.

Ze werken van huis uit, en kunnen daarom ook de prijzen lager houden dan anderen. Ze hebben hiervoor een speciaal atelier ingericht, met de nieuwste apparatuur en voorzieningen. Helaas is het natuurlijk onmogelijk om alle onderdelen in huis te hebben, en ze vragen hier je begrip voor.

Kunnen ze je toestel niet repareren, dan betaal je bij hun niets (met uitzondering van onderzoek van waterschade). Baat het niet dan schaadt het niet!

De Onderdelen die gebruikt worden voor reparatie zijn van uitsluitend van originele kwaliteit of gelijkwaardig.

Met uitzondering van Apple onderdelen, hiervoor gebruiken ze originele kwaliteit of vergelijkbaar, aangezien Apple het alleenrecht heeft , en wil houden, en dus niet aan derden verkoopt , tenzij deze Apple dealer is.
Dus laat je niets wijsmaken: Alleen Apple en de door hun aangestelde reparatiecentra werken met originele onderdelen.

GSM scherm kapot?
Laat je gsm repareren.
Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.