Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Gebruikersovereenkomst www.aanbiedingen-kortingen.nl

Aansprakelijkheid van Aanbiedingen-kortingen.nl

Bezoekers van aanbiedingen-kortingen gaan akkoord met hieronder genoemde voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen wanneer ze de website bezoeken, gebruiken en bekijken. Aanbiedingen-kortingen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wij op onze website verwijzen. Of voor de inhoud van websites die verwijzen naar onze website.

Het kopen van producten en/of diensten

Er kunnen geen artikelen gekocht worden op deze website www.aanbiedingen-kortingen.nl. Gebruikers, bezoekers van de website bekijken enkel de aanbiedingen of korting via aanbiedingen-kortingen.nl en gaan pas daadwerkelijk over tot een transactie bij de winkel of webshop zelf. Wij verwijzen de gebruiker slechts door. Hierdoor is aanbiedingen-kortingen.nl niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die is toegebracht door het bestelde product/dienst aan de gebruiker.

Informatie

We verzamelen openbare informatie van derden en geven deze weer op onze website. De prijzen die op aanbiedingen-kortingen staan kunnen informatie bevatten over onder andere prijzen, kortingspercentages, levertijden, specificaties van producten en verzendkosten. Wij streven ernaar enkel juiste informatie te verstrekken via onze website. We kunnen niet garanderen dat een actie, korting of aanbieding daadwerkelijk actief is, werkt en/of de voorwaarden (nog) kloppen/actueel zijn wanneer je op de uitgaande link klikt. Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website van aanbiedingen-kortingen.nl , of met de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de website van aanbiedingen-kortingen.nl is verkregen. 

Klachten over onze website

Heb je een klacht over Aanbiedingen-kortingen.nl? Stuur ons dan een e-mail via info@aanbiedingen-kortingen.nl Klachten worden enkel in behandeling genomen door ons indien deze duidelijk geformuleerd zijn en naam, adres en contactgegevens compleet worden gestuurd. Wij streven ernaar om je klacht binnen 30 werkdagen te behandelen.

Wijzigingen

De informatie op de website van aanbiedingen-koritingen.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen ten allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Copyright

Er rust copyright op het logo, de teksten, foto’s en andere afbeeldingen van aanbiedingen-kortingen.nl

Lees ook onze privacy verklaring. 

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.