Een van de beste matrassen van Nederland is van het merk Emma! Ontdek hier alle kortingen die mogelijk zijn bij Emma via aanbiedingen-kortingen.nl

Emma-matras is in 2015 opgericht in Frankfurt. Doel: het kopen van een matras makkelijker maken! Er zijn namelijk ontelbaar veel matrassen te koop op de markt, wat voor de klant een lange zoektocht betekent langs oneindig veel winkels – om uiteindelijk maar weinig wijzer te worden. Emma Matras maakt deze zoektocht een stuk makkelijker. Op hun website vinden jouw bezoekers het best geteste matras door de consumentenbond. Bij het ontwikkelen van dit ideale matras zijn zij niet over één nacht ijs gegaan! Het Emma matras is innovatief en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Het matras is geschikt voor iedereen en biedt onafhankelijk van je lengte en gewicht de perfecte ondersteuning. De materialen van het matras passen zich aan je lengte, gewicht slaaphouding aan, zodat je altijd comfortabel slaapt. Dit roept natuurlijk hoge verwachtingen op bij de kopers. Het Emma matras mag daarom 100 nachten getest worden of zij ook echt aan die verwachtingen kunnen voldoen. Is het matras toch niet wat je zocht? Dan halen zij het matras gratis bij je op. Naast het matras verkopen zij ook verschillende accessoires, zoals een kussen, boxspring bed, dekbed en topper. Allemaal ontwikkeld met dezelfde filosofie en verkocht onder dezelfde voorwaarden.

Naast het merk Emma matras zijn er natuurlijk nog veel meer andere goede merken betreft matrassen. Bekijk hieronder welke matrassen er in de aanbieding zijn!

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.