Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Zoek je de aanbiedingen van de Online Drogist? Hier delen we de beste deals.

DeOnlineDrogist.nl is in 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot de grootste 100% internetdrogisterij van Nederland. Met ruim 32.000 unieke voorraadhoudende artikelen in 2019 wordt het breedste assortiment gevoerd in de markt. Uit meer dan 60.000 klantenreviews blijkt dat de consument erg tevreden is over DeOnlineDrogist.nl met een score van 9,3 (juli, 2019).

DeOnlineDrogist.nl: altijd gratis bezorgd vanaf € 20,- bestelwaarde en voor 21:30 uur besteld is de volgende dag in huis. Pakketten kunnen zelfs dezelfde dag nog worden geleverd door de optie Same Day Delivery. Wanneer men voor 11:00 uur besteld, is er de mogelijkheid om voor €3,95 extra het pakket diezelfde avond nog te laten leveren. Naast betalen via de gebruikelijke manieren, zoals iDeal en overboeking, biedt DeOnlineDrogist.nl achteraf betalen aan via AfterPay. Dit is erg in trek en zorgt er voor dat de conversies hoog liggen. Ook hecht DeOnlineDrogist.nl veel waarde aan discretie. Bestellingen worden altijd neutraal en discreet verpakt. Het zetten van een handtekening bij ontvangst is verplicht en men kan kiezen of het wel of niet bij de buren geleverd mag worden. Als laatste is er ook de mogelijkheid om voor een avondbezorging te kiezen.

De webwinkel is professioneel ontwikkeld in samenspraak met enerzijds drogisten en anderzijds ICT-specialisten met als doel het grote assortiment op een logische wijze te structuren. Gemakkelijke navigatie en informatievoorziening staan centraal. Dit wordt ondersteund door uitgebreide productbeschrijvingen, bijsluiters en professioneel advies. Alle adviesvragen worden behandeld door één van de gediplomeerd drogisten. Zij zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat, WhatsApp en e-mail.

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.