Ontdek de beste prijs voor je favo merk of product hier!

Je hebt een aantal noodzakelijke dingen nodig voor je baby, zoals een wieg, luiers en autostoeltje,. Het is belangrijk om een ​​veilige plek te hebben waar je baby lekker kan slapen. Een ledikant of wieg. Je zult ook veel luiers gebruiken, dus sla een voorraad in! Bovendien wil je misschien een voedingskussen en een EHBO-doos bij de hand hebben voor het geval er zich een ongeluk of ziekte voordoet. Zorg er ten slotte voor dat je een paar schattige pyjama’s hebt voor je baby om te dragen! Hier bij aanbiedingen-kortingen.nl zullen we je van goede tips voorzien.

Een plek om te slapen

Je moet je baby altijd op een vlakke, stevige ondergrond laten slapen. Een wiegje, reiswieg of babybedje zijn allemaal veilige opties. 

Een plek om te eten

Wanneer je je baby op vast voedsel laat beginnen, zijn er een paar dingen die u nodig heeft om de ervaring tot een succes te maken. Je hebt hele zakken met favoriete etenswaren nodig, wegwerpplacemats, wegwerpslabbetjes en antibacteriële handdoekjes. Je moet het eten ook koud houden door een tuitbeker of -fles mee te nemen. Ten slotte wil je beginnen met eenvoudig fruit, groenten en granen, zorg ervoor dat je een slabbertje hebt en doe zelf gemakkelijke kleding aan want je kunt onder komen te zitten met resten van eten.

Een plek om te spelen

Om een veilige en leuke plek voor je baby te creëren om te spelen, heb je een paar belangrijke items nodig. Ten eerste heb je een zachte mat of vloerbedekking nodig waar je baby op kan liggen, rollen en kruipen. Ten tweede wil je speelgoed binnen handbereik hebben dat geschikt is voor de leeftijd en ontwikkelingsfase van je baby. Ten derde kan het handig zijn om wat rekwisieten zoals een mobiel of rammelaar boven de speelplek of plek binnen handbereik te hebben. Zorg er ten slotte voor dat je aanwezig en beschikbaar bent om met je baby om te gaan tijdens het spelen!

Een manier om je te verplaatsen

Je zult alle mogelijke extra handen nodig hebben als je met je baby op pad gaat, dus ik raad aan om de hulp in te roepen van je partner, vrienden en familie. Onthoud dat baby’s snel opgroeien en nieuwe kleding, speelgoed, boeken en zo ongeveer alles nodig hebben voor elke fase van hun leven. Pak een extra tas in met basis spullen en zet deze klaar zodat je altijd alles bij de hand hebt om te reizen naar bijvoorbeeld opa en oma, om op visite te gaan. 

Een manier om schoon te blijven

Was je handen voordat je het gezicht, het hoofd, de mond en de tanden van je baby wast. Maak baby ogen schoon door een wattenschijfje nat te maken met gekookt water dat is afgekoeld of gekoeld gekookt water uit een fles. Dep vanuit de binnenhoek van het oog naar buiten toe. Zorg dat er altijd zeep, water en schone handdoeken aanwezig zijn. Vermijd antibacteriële zeep, maar hand desinfecterende middelen zijn prima voor volwassenen en oudere kinderen. Tijdens een bad kan het haar van een kind elke dag worden gewassen, met alleen water of met een milde shampoo. Het lichaam kan worden gereinigd met “kop en staart” in plaats van een bad door gebruik te maken van een aankleed kussen op de vloer; dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw baby eraf rolt als u hem schoonmaakt. Beddengoed moet elke week worden schoongemaakt, of vaker als dat nodig is (overloop van luier als je kleintje in bed sluipt).

Boodschappenlijstje voor je baby

Een autostoeltje, een kinderwagen en een wieg zijn de drie grote items die je voor je baby moet kopen. Hier is een overzicht van de andere essentiële uitrusting die je nodig hebt om je kleintje in de wereld te verwelkomen.

Baby kleding: je hebt veel rompertjes, slapers, sokken en hoeden nodig.
Luiers en doekjes: Sla luiers in voordat uw baby arriveert. Je kunt er nooit teveel hebben!
Voedingsbenodigdheden: Als je borstvoeding geeft, heb je een borstkolf, zoog compressen en opbergzakjes voor afgekolfde melk nodig. Als je flesvoeding geeft, heb je flessen, spenen en flesvoeding nodig.

Toiletartikelen: Baby shampoo, lotion, crème tegen luieruitslag en doekjes zijn must-haves.
Badtijd: een babybadje, washandjes en zachte handdoeken maken badtijd een fluitje van een cent.
Bedtijd: Een comfortabele wieg, goed matras speciaal voor baby’s met lakens en een paar dekens is alles wat je nodig hebt voor het bed van je geliefde baby.

We delen graag alle aanbiedingen en kortingen op het gebied van baby’s hier bij aanbiedingen-kortingen.nl

Wil je speciale acties, kortingscodes en aanbiedingen ontvangen die niet op de website staan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Ongeveer 1x per maand sturen we je een e-mail.